De Stichting Sanouna verwelkomt Uw bijdragen. Wij houden u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen via een nieuwsbrief. Onze stichting is geregistreerd als ANBI dus uw giften zijn aftrekbaar. Voor meer informatie, ook over de fiscale aspecten : ga naar de kennisbank filantropie. Om u een idee te geven van de mogelijkheden, hier een 'menu' van onze kosten, waaruit u eventueel iets kunt kiezen om ons te steunen!

Keuzemogelijkheden voor donaties aan de Stichting Sanouna

 

Terugkerende kosten

Onderhoud gebouw per jaar

€ 475

Lesmateriaal per jaar

€ 105

1 kind per maand

€ 11,50

1 kind per jaar

€ 138

50 kinderen per maand

€ 575

50 kinderen per jaar

€ 6.900

Wilt U hieraan bijdragen? Stuur ons dan een mail, en wij stellen U gedetailleerder op de hoogte van de mogelijkheden.

 

Ons IBAN rekeningnummer is:

Triodos Bank NL85TRIO0390187216 t.n.v. Stichting Sanouna, Amsterdam

Als u een donatie overmaakt, wilt u dan onder 'mededelingen' uw email adres vermelden? Dan ontvangt U voortaan onze nieuwsbrief.

Bij voorbaat dank!

Voor 2009 bedanken wij speciaal als donateurs: Advocatenkantoor Jan van der Steenhoven (Amsterdam) en de familie Kleiburg uit Rijnsburg.

In januari 2010 ontvingen wij een grote donatie van de Wollebrandcross in het Westland, een sportief evenement dat geld bijeenbracht voor diverse goede doelen. Sommige leden van de stichting liepen mee in de cross. In verband hiermee bedanken wij speciaal Rene LeClerq van Van Den Bos Flowerbulbs.

Voor 2011 bedanken we al onze vaste donateurs en verder speciaal het echtpaar Huyskes en Michiel van Doorne.

Voor 2012 en 2013 bedanken wij speciaal het echtpaar Ruding voor hun steun en verder natuurlijk al onze vaste donateurs.

 

 

terug naar homepage